Koji Kurac ...


Godina: 2G > p.F.
Doba: Ljeto
Podneblje: Nedođija
Mjesto: Zaokruženo na vojnoj karti

 Sve za ženu U priči ' Zakon vs. Propis ' , u zaglavlju njenog paragrafa opisan je jastuk za zadovoljstvo ljubavnika. Muškarac i žena, ili neka druga kombinacija, ne moraju nužno biti supružnici. Interesantno je da po nekakvim statistikama žene ranije sazrijevaju i njihova želja za spolnim odnosom javlja se ranije nego u muških a i traje dulje. Osim toga mogu doživjeti višestruko zadovoljstvo. Žena, ako nema nekog muškog partnera, na raspolaganju ima mnoštvo 'igračaka' za guštat. Za muško sam dosad vidija samo jednu, prikazanu na narednoj slici.

 Muška igračka - pička
Slika* 1. Muška igračka - pička / Gušt na daljinu. ( + / - )

Pari prava uredno depilirana vagina (ili po naše - pička). Ne moraju više muškići drkat na ruke. Ima i vibrator koji se umetne u igračku. Ne kaže se 'Pizda' jer taj pojam opisuje karakter osobe ka' šta je moj prezimenjak. A sličica u zaglavlju priče jedna je od ženskih 'igračaka', predstavlja gumeni penis različitih veličina (da ne rečem gumeni kurac, po naše) koji ima vakuumsku podlogu te se može pričvrstiti za svaku glatku površinu na podu, bočnom zidu ili stropu. Kako će ga žena uporabiti glede guštanja ovisi isključivo o njezinoj mašti. Moderna tehnologija danas omogućava da se 'gušt' može postiči i na daljinu kako prikazuje video na gornjoj pod-slici. Oglas u pod-slici je link prema sjedištu gdje su sve muško-ženske igračke prikazane, i gdje se mogu kupiti. Inače, riječ 'kurac' u različitim okolnostima može imati i drugačije značenje.

Kroz sve ove priče koje su na ovom sjedištu prisutne opisane su moje dogodovštine po raznim temama i iznesena raznolika mišljenja. Sve mogu sažeti u naredna dva pitanja:

 • Ka' operativac vojišta obaša sam dosta 'čuka', nahoda se i doživija razna čudesa. Povremeno bi se 'spustija' s IZM-a u Glavno Zapovjedno Mjestu (GZM) koje je bilo negdje uz more. Glede rasvjete GZM služio je agregat kojeg smo makli oko 50 m od boravišta da mo'š bolje spavat. S vremenom brzo je uspostavljena telefonska-fax komunikacija sa svim bitnim čimbenicima, a dobili smo na raspolaganje i TV prijemnik. Na IZM-u, naravno, nema struje i ne prepuruča se po noći koristit ni šteriku niti pušit osobito kad si na čuki. Žar cigareta usred noći vrlo daleko se vidi. Odličan marker za snajpera.
  Svakih nekoliko dana 'spustija' bi se na GZM za prominit robu i oprat se. I jednom prilikom, nakon obilaska krava, doša sam na GZM i ugleda odma s vrata spot prikazan u narednom videu.

   Video 6
  Slika 2. Video-inspiracija za prvo pitanje.

  Gledam, i onda sam se upita: 'Koji Kurac ja radim ovdje?'

 • Nakon tri desetljeća pitam se: 'Kakva je ovo država?'

 HDZ - logo Samo ću dodat da kao HRVI danas nemam ama baš nikakve povlastice (sve su mi ukinuli, ili ukrali, što su mogli, osim DZO i mizerne invalidnine), a mirovina mi je tolika da kad platim režije ne mogu priuštit supruzi i sebi ni najobičniju većeru nediljom, a kamoli šta 'jače'. HDZ od srca ti hvala šta ste sjebali sve što se moglo, te omogućili raji da ne mora radit ako može životarit. Hvala Vam šta ste me uvalili među sirotinju. Šta bi ja bez Vas? Mogu se još jedino ubit, ili živit u bunkeru; bez struje, vode, televizije, Interneta ... , da bi lupežima olakša proračun, ali neću iz inata. Na Crkvu ne računam, oni su isti ka' prethodno navedeni, ali puno bolje školovani i organizirani i nenadmašno lipo upakirani. I uspješno prodaju 'maglu' vjernicima, sudeći po broju čeljadi u crkvama na misama. Trenutno su najbolji manipulatori ljudima. Ne, ne moraju se bojat da ću s guštom slušat njihove liturgije.
Jedino što s guštom gledam na TV su igrokazi u Hrvatskom saboru. Nema love s kojim se ti gušt može platit. A volim gledat i predsjednika Milanovića. Konačno da netko ima muda javno reč ono što misli. To neće ništa učinkovito prominit, ali me bar zabavlja.

P.S.  A mogla bi se pametna i nenadjebiva dušobrižnička organizacija, zvana 'Katolička CRKVA U Hrvata', ustrajno i učinkovito organizirat glede cijepljenja čeljadi protiv napasti zvane COVID-19. Ali ne, ono se uporno odriču te zadaće. I oni su jedan od glavnih krivaca slabe procijepljenosti nacije. Lipo nas je zapala njihova šutnja. Glede super-skupa u Sinju povodom 'Velike Gospe' broj zaraženih, ali necijepljenih, naglo se poveća. Idi se lipo pomolit i ispovidit i dobit ćeš - COVID-19. Kako reće Harley Quinn: 'Šta je? Nemate pametnijeg posla za uradit? Mrdac! ... Pičkice.' Izmanipulirajte te Vaše nepismenjake da se idu cijepit inače smo najebali.

Dana 29.10.2021. godine (31g > p.F.) moj unuk dobija je COVID-19 po drugi put u školi, moguće i na nastavi vjeronauka. Za sve je kriva neprocijepljenost odraslih osoba, koje navode kojekakve razloge da se ne cijepe. Izgleda da su zaboravili da su ka' bebe dobili dobar koktel cijepiva, zvan '5 u 1' te su tako otporni na difteriju, tetanus, hripavac, dječju paralizu i menigitis. Posli su ka' dica cijepljeni protiv velikih boginja i još nekih bolešćurina. I sad kad su odrasli umisto da razmišljaju svojom glavom, sviraju kurcu čitajući kojekakve gluposti na Internetu, i ne slušaju šta im znanstvenici besjede. Kako je moj rođo reka (koji je prebolija COVID-19); 'sve te antivaksere tribalo bi odvest u bolnicu pa da vide kako je ljudima koji su na respiratoru'. Hrvati ka' Hrvati, uvik dosljedni u svojoj gluposti, ali kad bude stislo trčat će u likara. U Austriji sve crkvene institucije cijepe ljude od ove napasti u svojim prostorima kako bi pomogli zdravstvenim ustanovama, u cilju bolje procijepljenosti nacije te općeg zdravlja. A šta radi KockaUHr (Katolička Crkva U Hrvata)? Svira kurcu! Ali zato će slavit Bleiburg di su njihovi fašistički simpatizeri dobili šta ih ide. Pičkice!

P.P.S.  Priča u ovoj grupi je po svoj prilici zadnja, osim ako se nešto zaista posebno ne dogodi. Imam skoro sedam banki, star sam, polu-čorav i umoran te nemam volje više pisat pričice. Ionako se puno ne čitaju. Pisa sam ih više za svoj gušt. I pisa sam onako kako mislim.


 Natrag . Početna . Dalje

 .

Priče koje ćete moguće čitati imaju za cilj da Vas nasmiju.
Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je nemoguća.
Ako pak sebe netko prepozna neka šuti i neka se ne ljuti.

 Vrh / Buzdo
 Vrh stranice Sjedište Bloga