Dominantni mužjak izumiruće vrste


U prvi momenata naslov upućuje na neku životinju, ali to je u ovom slučaju citat jedne umišljene i narcisoidne muške spobode, koja je do te spoznaje došla u svojim dvadesetim godinama starosti, kad je stasala u 'zrelu' mušku osobu i kad se je vjerojatno slučajno pogledala u ogledalo.

Što krasi jednu takvu osobu?

 • Prvo što je značajno zaključila u svom životu je činjenica da je zaprepašćujuće lijepa, nabildana, idealnih proporcija svih elemenata tijela, inteligentna i pametna osoba, te da joj škola ne treba, jer će sve u životu bez problema postići na najbolji mogući način koji joj odgovara.
 • Glede održavanja prvotne činjenice bavi se sportom, borilačkim naravno, jer je borba (premlaćivanje ljudi) jedan od načina dokazivanja svoje nadmoći.
 • Stoji kod roditelja i nema troškova življenja, što nema veze s prvom konstatacijom. Dapače, to je samo preduvjet za razvijanje različitih običnim ljudima nezamislivih vještina. Osobito ako ga roditelji podržavaju, kao za auto trke na primjer. Tu i tamo ako stuče koje auto, neš ti događaja, ionako ima love za bacat.
 • Fantazija mu je strašno razvijena, do mjere da vrlo brzo 'ispravno' zaključuje i nakon nekog vremena njegovi zaključci su jedina moguća istina. Zaobilaženje istine u tom smislu mu je specijalnost. Tu se je ugledao u alkemičare, čistu laž pretvara u neprikosnovenu istinu.
 • Jači je od zakona i od policije, nitko mu ništa ne može u svakom pogledu, tako da je praktički nedodirljiv kao Ahil. Osobito ako je dobro 'napušen'. 'Trave' nikad dosta. Ne zna se na koji način konzumiranje 'trave' pripomaže u razvoju njegovih sporskih vještina. Ne zna se ni pouzdano jeli 'otporan na metke', slično liku iz nekog filma.
 • Zloba i pakost bez mjere su mu uža specijalnost, koju obilato koristi služeći se servisima Interneta, kao FACEBOOK, gdje javno može obznaniti svoje misli i 'neosporne i neoborive istine'. Izgledom i djelom neosporno sliči na lika prikazanog na narednoj slici.
 Coyote ugly
Slika 1. Dominantni mužjak (Coyote ugly).

Prethodno navedeno su mu vještine koje su neosporne, ali ima još karakterističnih osobitosti ponašanja:

 • Ako je slučajno oženjen, to je planirana aktivnost, jer žena služi da se je namjerno 'ujebe' kako bi se vrsta nastavila i ne izumre kako je navedeno u citatu, te nakon toga o ženi više ne treba vodit računa. Može se je tući, omalovažavati i vrijeđati jer ionako više nije neki važan čimbenik. Uz to treba joj uzet sve pare što joj pošalju roditelji jer je nesposobna upravljat s njima. Spizu koju joj također pošalju roditelji treba sam pojest jer njoj ionako ne treba pošto je beskorisna, a on mora očuvat svoju dominantnost što ne može uz svoj frižider koji je uglavnom prazan. Što ima veze ako ona smršavi dvadesetak kila.
 • Treba okolo bančit i slavit nasljednika, ženu odmah proglasit za kurvu kako bi se sam mogao opravdano kurvat pošto ona to već ionako radi. Ne treba joj ništa pomagat oko djeteta, pogotovo ne ni njoj samoj, jer nasljednik njegove vrste je pravi SPARTANAC, odmah po rođenju. Od mjesec dana starosti sam drži bocu, od šest mjeseci starosti hoda i sam sebi mijenja pelene, a s trinćest mjeseci već tečno govori 'TATA' i ne šljivi nikoga drugog osim njega.
 • Budućnost djeteta je već planirana, borilački sportovi, trening te vještine u vrtiću na tuđom djecom, vožnja kartinga od treće godine nadalje kako bi postao novi Michael Schumacher. Uz malo sreće ne treba mu ni igrat balun niti ići u školu.
 • Ako slučajno njegova žena ne može podnijeti njegovu dominantnu muškost, pa pobjegne od njega kod svojih roditelja, totalno je nebitno, jer on će na daljinu odgajat svog SPARTANCA telepatijom i telekinezom, a neš ti problema dokazat sudu, policiji i socijalnoj službi da mu je žena za sve nevaljalo odgovorna i kriva.
 • Pošto mu majka ionako nije za ništa, dijete od mala treba učiti da mamu ne treba slušat i da je treba tući, tako kad naraste i ojača treba da je svaki dan prebije kako spada.

Zaista, žena koja ostavi ovakvog mužjaka je jedna totalno neuka tuka.

Nemoš virovat da nakon par milijuna godina čovjekovog razvoja ovakvi primjerci egzistiraju. Postoji, postoji, u Rupote kraj Solina, na primjer! Nije na odmet spomenuti i da je vatreni ljubitelj dobrotvorne humanitarne organizacije HDZ (Humanost i Dobročinstvo Zase). Samo što će biti s njim kad mu roditelji umru?

P.S. Kako je shvatio da je upravo ON taj koji pripada navedenoj vrsti? Pa ukratko, jednom dok se je gleda u ogledalu - shvatio je!


 Natrag . Početna . Dalje

.

Priče koje ćete moguće čitati imaju za cilj da Vas nasmiju.
Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je nemoguća.
Ako pak sebe netko prepozna neka šuti i neka se ne ljuti.

 Vrh / Buzdo
 Vrh stranice Sjedište Bloga