Depilacija


Lito, vrućina, sedmi misec 'dere', godina gospodnja 2005, a ispitni rokovi na fakultetu idu uživo. Neno (profešur u nekom od zvanja) zakaza usmeni ispit ranije ujutro kad bi ka' tribalo bit ladnije, ali je isto bilo vruće ka' u paklu. Dođu tako studentica i jedan joj od kolega.

  • ONA - Preplanula od sunca, namirisana, u lipo dizajniranoj u urednoj majci ispod koje malo viri pupak, minica velika do te mire da si bez pardona moga ubrat ima li čiste mudante ili nema, lipe depilirane noge, moguće i bikini zona, i smišne lagašne sandale. Kada je ispala iz filma. Zna mala šta radi. Šta profešur bude više u nju gleda, manje će je pitat.

  • ON - Majica izlizana i rastegnuta od pranja, bil ka' snig jer je bit će negdi cili dan igra na karte u ladu, kratke gaće, izlizanih džepova, vezane laštikom tamo di bi treba bit kajš, dlakavih i krivih nogu obuven u japanke koje su u opticaju barem drugo lito. On definitivno o strategiji ili taktici bilo koje vrste nema pojma.

Sitin se moga studiranja iz doba 70' kad nisam moga ni na zadaću doć bez veštita. Je su se vrimena prominila.

 Video 7

Neno ih gleda i veli njemu -
'Ma dobro kolega, ipak je ovo javna i znanstvena ustanova. Kako ste mogli tako obućeni doć na ispit?'
- a ovi će njemu ni pet ni šest -
'A što mi fali? A vidite nje, ka' da je ona bolje obučena od mene.'

Srića profa pametan i nije se da smest pa će - 'Ma Vi ste kolega potpuno u pravu, ali ipak ste se prije dolaska ovdje mogli malo DEPILIRAT, a ne doći tako zapušteni.'.

Usput, depilacija je postupak odstranjivanja dlaka s tijela, koji najčešće primjenjuju žene da se dopadnu muškima, a najčešće se odnosi na noge i osjetljivo područje tijela zvano 'bikini zona'. Ne mogu se sitit kako je sve to završilo ali pitat ću ga prvom prilikom kad ga vidin. Možda triba propisat kako bi se u ustanovu u pojedinim prilikama smilo dolazit, ali moje je mišljenje nek svako dolazi kako more, ioanko je pinez za obuć se sve manje.


 Natrag  .  Početna  .  Dalje

 .

Priče koje ćete moguće čitati imaju za cilj da Vas nasmiju.
Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je nemoguća.
Ako pak sebe netko prepozna neka šuti i neka se ne ljuti.

 Vrh / Buzdo
 Vrh stranice  Sjedište Bloga