.

Depilacija


Lito, vrućina, sedmi misec 'dere', godina gospodnja 2005, a ispitni rokovi na fakultetu idu uživo. Neno (profešur u nekom od zvanja) zakaza usmeni ispit ranije ujutro kad bi ka' tribalo bit ladnije, ali je isto bilo vruće ka' u paklu. Dođu tako studentica i jedan joj od kolega.

  • ONA - Preplanula od sunca, namirisana, u lipo dizajniranoj u urednoj majci ispod koje malo viri pupak, minica velika do te mire da si bez pardona moga ubrat ima li čiste mudante ili nema, lipe depilirane noge, moguće i bikini zona, i smišne lagašne sandale. Kada je ispala iz filma. Zna mala šta radi. Šta profešur bude više u nju gleda, manje će je pitat.

  • ON - Majica izlizana i rastegnuta od pranja, bil ka' snig jer je bit će negdi cili dan igra na karte u ladu, kratke gaće, izlizanih džepova, vezane laštikom tamo di bi treba bit kajš, dlakavih i krivih nogu obuven u japanke koje su u opticaju barem drugo lito. On definitivno o strategiji ili taktici bilo koje vrste nema pojma.

Sitin se moga studiranja iz doba 70' kad nisam moga ni na zadaću doć bez veštita. Je su se vrimena prominila.

Neno ih gleda i veli njemu -
'Ma dobro kolega, ipak je ovo javna i znanstvena ustanova. Kako ste mogli tako obućeni doć na ispit?'
- a ovi će njemu ni pet ni šest -
'A što mi fali? A vidite nje, ka' da je ona bolje obučena od mene.'

Srića profa pametan i nije se da smest pa će - 'Ma Vi ste kolega potpuno u pravu, ali ipak ste se prije dolaska ovdje mogli malo DEPILIRAT, a ne doći tako zapušteni.'.

Usput, depilacija je postupak odstranjivanja dlaka s tijela, koji najčešće primjenjuju žene da se dopadnu muškima, a najčešće se odnosi na noge i osjetljivo područje tijela zvano 'bikini zona'. Ne mogu se sitit kako je sve to završilo ali pitat ću ga prvom prilikom kad ga vidin. Možda triba propisat kako bi se u ustanovu u pojedinim prilikama smilo dolazit, ali moje je mišljenje nek svako dolazi kako more, ioanko je pinez za obuć se sve manje.


 Natrag .  Početna .  Dalje

.

Priče koje ćete moguće čitati imaju za cilj da Vas nasmiju.
Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je nemoguća.
Ako pak sebe netko prepozna neka šuti i neka se ne ljuti.

 Vrh / Buzdo
 Vrh stranice  Sjedište Bloga